Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Guest House Rig, Gyerbent

Egyszerű helyfoglalás itt: Guest House Rig és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Gyerbent foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Guest House Rig (Vendégházak), szállás Gyerbent, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Guest House Rig. Minden foglalt szobának itt: Guest House Rig lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Guest House Rig milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Guest House Rig mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

10

Guest House Rig (Vendégházak), Gyerbent

ulitsa Lenina, 34, Gyerbent, Oroszország (Szálláshely a térképen)

Guest House Rig
Guest House Rig 1Guest House Rig 2Guest House Rig 3Guest House Rig 4Guest House Rig 5Guest House Rig 6Guest House Rig 7Guest House Rig 8Guest House Rig 9

Set in Derbent, Guest House Rig features air-conditioned rooms with free WiFi. The property boasts barbecue facilities, as well as a garden. Free private parking is available on site.

All units in the guest house are equipped with a seating area, a flat-screen TV with satellite channels, a kitchenette, a dining area and a private bathroom with a bath. Every room is equipped with a kettle, while some have a balcony. All rooms will provide guests with a fridge.

Guest House Rig offers a terrace.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Guest House Rig)

Étkezés

grillezési lehetőség

Közlekedés

transzferszolgáltatás (felár ellenében), őrzött parkoló, utcai parkolás, transzferszolgáltatás

Közös helyiségek

kert, terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (Guest House Rig)

Érkezés (órától): 11:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.