Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Hotel Shahristan, Gyerbent

Egyszerű helyfoglalás itt: Hotel Shahristan és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Gyerbent foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Hotel Shahristan (Szállodák), szállás Gyerbent, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Hotel Shahristan. Minden foglalt szobának itt: Hotel Shahristan lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Hotel Shahristan milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Hotel Shahristan mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8

Hotel Shahristan (Szállodák), Gyerbent

Гайдара Алиева 15Г, Gyerbent, Oroszország (Szálláshely a térképen)

Hotel Shahristan
Hotel Shahristan 1Hotel Shahristan 2Hotel Shahristan 3Hotel Shahristan 4Hotel Shahristan 5Hotel Shahristan 6Hotel Shahristan 7Hotel Shahristan 8Hotel Shahristan 9Hotel Shahristan 10Hotel Shahristan 11Hotel Shahristan 12Hotel Shahristan 13Hotel Shahristan 14Hotel Shahristan 15Hotel Shahristan 16Hotel Shahristan 17Hotel Shahristan 18Hotel Shahristan 19Hotel Shahristan 20Hotel Shahristan 21Hotel Shahristan 22Hotel Shahristan 23Hotel Shahristan 24Hotel Shahristan 25

Hotel Shahristan is a hotel offering accommodation in Derbent. Boasting a 24-hour front desk, this property also provides guests with a restaurant. Free WiFi is available.

All rooms in the hotel are fitted with a flat-screen TV. The private bathroom is equipped with free toiletries. At Hotel Shahristan rooms come with a seating area.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Hotel Shahristan)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

étterem

Közlekedés

őrzött parkoló, utcai parkolás

Recepció

Éjjel-nappali recepció, pénzkiadó automata a helyszínen

Takarítási szolgáltatások

napi takarítás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás

Üzleti szolgáltatások

tárgyaló | rendezvényterem, fax | fénymásolás

Üzletek

fodrászat | szépségszalon, üzletek a szálláshely területén, helyszíni kisbolt

Egyéb

családi szobák, hangszigetelt szobák, fűtés, légkondicionálás

Általános feltételek (Hotel Shahristan)

Érkezés (órától): 07:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.