Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Mini-hotel Uyut, Gyerbent

Egyszerű helyfoglalás itt: Mini-hotel Uyut és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Gyerbent foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Mini-hotel Uyut (Fogadók), szállás Gyerbent, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Mini-hotel Uyut. Minden foglalt szobának itt: Mini-hotel Uyut lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Mini-hotel Uyut milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Mini-hotel Uyut mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.6

Mini-hotel Uyut (Fogadók), Gyerbent

ulitsa Generala Seidova 4, Gyerbent, Oroszország (Szálláshely a térképen)

Mini-hotel Uyut
Mini-hotel Uyut 1Mini-hotel Uyut 2Mini-hotel Uyut 3Mini-hotel Uyut 4Mini-hotel Uyut 5Mini-hotel Uyut 6Mini-hotel Uyut 7Mini-hotel Uyut 8Mini-hotel Uyut 9

Mini-hotel Uyut is an inn set on the beachfront in Derbent. Guests can enjoy sea views.

At the inn, every room comes with a desk. Every room has a wardrobe and a flat-screen TV, and some rooms are equipped with a balcony. Guest rooms will provide guests with a fridge.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Mini-hotel Uyut)

Szabadidős lehetőségek

strand

Medence és wellness

vízparti fekvés

Általános feltételek (Mini-hotel Uyut)

Érkezés (órától): 12:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.